MOTOCICLISME
Esports 13/06/2014

Salom: "L'any passat vaig guanyar aquesta cursa i això m'ajuda"

El pilot balear, que debuta aquest any a Moto2, explica en aquest vídeo per què li diuen "el Mexicà"

N. G.
1 min

MontmelóLluís Salom, pilot de Moto2, espera amb ganes la cursa a Montmeló d'aquest cap de setmana. El pilot mallorquí va guanyar l'any passat, quan encara estava a Moto3 i espera que això l'ajudi a aconseguir el seu primer triomf a la categoria mitjana del Mundial.

"La veritat és que tinc ganes d'arribar a Catalunya. L'any passat vaig aconseguir la 'pole' i vaig guanyar la cursa i això m'ajuda de cara a aquest any, però aquesta temporada estic en una categoria nova, seran condicions diferents i haurem de seguir treballant i intentar millorar una mica més", reconeix el pilot.

Salom, conegut com 'el Mexicano', explica per què té aquest sobrenom. "Ve pel meu mànager i el seu germà, que tenien un cavall de carreres negre a l'Argentina, anomenat Mexicà, però que no li va sortir com ell esperava. A partir d'aquest moment, el meu manager va començar a ajudar i el seu germà va venir a unes quantes curses, i van començar a dir que a veure si jo acabaria com el seu cavall i em quedaria parat a la sortida, com va fer el seu Mexicà, i m'ha quedat aquest nom. A més, sóc un amant dels animals, m'encanten els cavalls i la veritat és que he gaudit molt muntant a cavall ", explica.

stats