MOTOCICLISME
Esports 18/05/2014

Marc Márquez suma el cinquè triomf seguit després d'una espectacular remuntada a Le Mans

El català ha comès una errada a l'inici de la cursa i ha remuntat des de la desena posició fins al lideratge

Nuria García
1 min
Marc Márquez, al parc tancat del circuit de Le Mans / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaMarc Márquez ho ha tornat a fer. El de Cervera ha sumat la cinquena victòria consecutiva i no ha donat cap opció als seus rivals. Al seu costat al podi hi han pujat Valentino Rossi i Álvaro Bautista, i Pol Espargaró ha aconseguit una gran quarta posició.

Aquest cop, a Le Mans, Márquez no ha tingut una cursa plàcida, si més no al principi, ja que ha comés una errada en la sortida i ha hagut de remuntar des de la desena posició. A ell els avançaments li agraden, i aquest diumenge n'ha hagut de fer uns quants: Pedrosa, Bautista, Smith, Lorenzo, Dovizioso, Bradl, Pol Espargaró i Rossi, un darrere de l'altre han anat veient-se superats per un Márquez que no té rival.

De fet, l'avançament que l'ha situat primer, el que ha fet sobre Valentino Rossi, ha estat segurament més fàcil del que el de Cervera s'esperava. Quan el català s'hi ha acostat, l'italià ha comès una petita errada i ha obert la porta. I amb Márquez al darrere, obrir la porta significa perdre la posició. Rossi s'ha situat darrere del cerverí, però ha estat incapaç de seguir el seu ritme.

Al darrere, Pol Espargaró ha rodat en alguns instants en posicions de podi, però ha acabat quart, darrere d'Álvaro Bautista. Dani Pedrosa, amb molèsties a l'avantbraç després de l'operació a què va ser sotmès, ha estat cinquè just per davant de Lorenzo. Finalment, Aleix Espargaró ha acabat novè.

stats