MOTOCICLISME
Esports 13/07/2014

Aegerter aconsegueix a Alemanya el seu primer triomf al Mundial

El suís supera Mika Kallio en el penúltim revolt del circuit. Tito Rabat acaba quart després que Corsi l'avanci en l'última volta

Nuria García
1 min
Dominique Aegerter, al costat de Mika Kallio i Simone Corsi

BarcelonaDominique Aegerter ha aconseguit el seu primer triomf al Mundial. El pilot suís, que dissabte ja va sorprendre marcant la 'pole', ha guanyat després de superar Mika Kallio en un final molt ajustat. Kallio doncs ha estat segon i tercer ha acabat Simone Corsi, que ha avançat Tito Rabat en l'última volta.

Kallio i Aegerter s'han escapat des de l'inici. Els dos encapçalaven la cursa per davant d'un gran grup amb Jordi Torres, Tito Rabat, Simone Corsi, Morbidelli i, des de l'equador de la cursa, també amb Maverick Viñales. Jordi Torres ha caigut en la volta quatre quan intentava fer-se amb una de les posicions de podi. Rabat, per poder arribar a situar-se tercer, ha hagut de lluitar primer amb Morbidelli i més tard amb Corsi. De fet, amb ell s'ha barallat durant moltes voltes.

Les posicions no s'han definit fins al final. Al davant, Kallio liderava la cursa però Aegerter el perseguia. A quatre voltes per al final, el suís ha fet el primer intent i s'ha situat primer, tot i que Kallio li ha tornat la jugada. El suís, que portava unes quantes voltes estudiant-lo, havia decidit ja quan havia d'atacar i així, a dos revolts per a la bandera de quadres, ha avançat el finlandès, que tot i defensar-se no ha pogut evitar acabar segon.

I tercer finalment ha estat Corsi, que igual que Aegerter, ha superat Tito Rabat en els últims instants. Rabat ha estat quart, tot i que segueix líder del Mundial de Moto2, ara amb 19 punts d'avantatge respecte a Kallio. Maverick Viñales ha creuat la línia de meta en la cinquena posició.

stats