MOTO2
Esports 25/08/2013

Kallio guanya la cursa de Moto2 a Brno i Espargaró retalla diferències amb Redding

La pluja ha respectat la cursa de la categoria intermèdia, en la qual el millor català ha estat Pol Espargaró, quart

Nuria García
1 min

BarcelonaMika Kallio ha aconseguit el triomf de Moto2 al circuit de Brno després d'imposar-se en una cursa que s'ha disputat en grup –fins a set pilots han rodat gairebé plegats fins al final–, fet que ha provocat que hi hagués molts avançaments i que fins al final no es decidís en quin ordre els pilots pujarien al podi. Al final, Kallio ha aconseguit pujar al capdamunt del podi, on l'han acompanyat Nakagami –que sortia des de la 'pole'– i Luthi.

Kallio, Luthi i Nakagami han tractat d'obrir una mica de forat respecte a la resta de pilots quan s'ha superat l'equador de la cursa, si bé primer Nico Terol i després Pol Espargaró han intentat evitar-ho. Al final, tot i que el de Granollers ha provat d'apropar-se a Luthi –el tercer classificat–, li ha faltat una volta per poder contactar amb ell i intentar avançar-lo.

Al final, Pol Espargaró ha estat quart. No ha arribat a pujar al podi i per això el granollerí no estava del tot satisfet amb el resultat, però marxa de Brno després de retallar cinc punts a Scott Redding, el líder del Mundial, que ha estat vuitè –ara ja hi ha 21 punts de diferència entre els dos.

Nico Terol, que ha rodat en el grup capdavanter durant gairebé tota la cursa, ha tingut problemes a les acaballes i ha acabat sisè, seguit de Tito Rabat, que ha estat setè. Jordi Torres, per la seva banda, ha estat 10è i Toni Elías, que ha sumat un punt, 15è.

stats