MOTO2
Esports 05/05/2013

Tito Rabat aconsegueix el primer triomf de la seva carrera

El pilot barceloní domina de principi a fi la cursa a Jerez. Al podi l'han acompanyat Scott Redding i Pol Espargaró, que ha lluitat pel tercer lloc amb el japonès Nakagami

Nuria García
1 min
Tito Rabat ha aconseguit el seu primer triomf a Jerez / ROMÁN RÍOS / EFE

BarcelonaTito Rabat sempre recordarà aquest cap de setmana al circuit de Jerez. Si dissabte va aconseguir la 'pole position', aquest diumenge el barceloní ha aconseguit el seu primer triomf al Mundial. A més, la victòria fa que Rabat sigui ara el líder del Mundial de Moto2.

Rabat arrencava des de la primera posició i ha dominat la cursa des de l'inici fins al final. Ningú li ha plantat cara, ja que tot just s'han apagat els semàfors vermells, el pilot ha decidit marxar sol cap al triomf. I és que quan tan sols s'havien disputat sis voltes, el forat que Rabat havia aconseguit respecte a Redding, el segon classificat, ja era notable i mica en mica, l'ha anat fent créixer. Així, quan faltaven quinze voltes, Rabat ja tenia un avantatge de tres segons respecte el britànic.

Mentre Rabat dominava a plaer, Pol Espargaró lluitava amb Nakagami i la lluita entre els dos donava emoció a una cursa que Rabat ha sentenciat tot just sortir. El de Granollers, que no ha tingut un cap de setmana plàcid, ha tingut problemes amb un pilot doblat però al final ha aconseguit superar el pilot japonès a dues voltes per al final i ha pogut pujar al tercer graó del podi a Jerez.

Nico Terol ha aconseguit acabar la cursa en la cinquena posició i el rubinenc Jordi Torres, el seu company d'equip, ha estat setè. El manresà Toni Elías ha acabat novè i Ricky Cardús, 21è. Àxel Pons ha caigut durant les primeres voltes i s'ha hagut de retirar.

stats