MOTOCICLISME
Esports 06/11/2011

Nico Terol: "Sóc l'home més feliç del món, estic en un núvol"

El nou campió del món de 125 cc diu que quan ha vist que Zarco ha caigut és quan ha començat a gaudir sobre la moto

Efe
1 min
Nico Terol, celebrant el seu campionat a Xest. JOSÉ JORDÁN / AFP

XestEl pilot d'Alcoi Nico Terol (Aprilia), el darrer campió del món de la temporada 2011 i també de la categoria dels 125 cc, que desapareix de la competició, ha afirmat que se sent l'"home més feliç del món". "Estic en un núvol", ha dit.

"He hagut de treballar dur durant molts anys per aconseguir aquest somni, però al final l'hem pogut fer realitat, estic en un núvol, i més per haver-ho aconseguit en el circuit on vaig començar a competir ara fa uns quants anys", ha dit Terol després d'aconseguir el títol mundial.

No obstant això, Terol, que l'any vinent disputarà el mundial de Moto2, ha assegurat: "Aquest cap de setmana ha estat complicat, amb la pluja sempre emprenyant, però en cursa les coses han sortit bé amb relativa facilitat i quan he vist que Zarco se n'anava a terra he començat a gaudir i he pensat en tantes coses que he arribat a desconcentrar-me".

El pilot d'Alcoi ha explicat: "Volia guanyar, però havíem muntat pneumàtics tous i he arribat una mica just a les últimes voltes", ha afegit el campió del món de 125 cc. "El títol ja és nostre i crec que el mereixíem més que ningú, tot i la mala sort de curses com les d'Assen o la República Txeca, però per mi ha estat tot un honor aconseguir-ho en el circuit on m'he criat, davant de tota l'afició valenciana. És un somni fet realitat", ha dit.

Terol, però, ha reconegut que els nervis l'han afectat en les últimes curses. "Els nervis m'han jugat una mala passada a les últimes carreres, però hem estat molt consistents i per fi obtenim la recompensa", ha assegurat Terol.

stats