MotoGP
Esports 26/10/2012

Pol Espargaró domina els primers entrenaments de Moto 2

El pilot de Granollers és el més ràpid en una sessió en què Márquez no ha passat del setè lloc per problemes tècnics

Ara
2 min
Marc Márquez té 53 punts més que Pol Espargaró i si guanya a Malàisia el de Cervera serà campió de Moto2.

BarcelonaPol Espargaró ha estat el més ràpid a la primera sessió d'entrenaments al circuit de Phillip Island, mentre que Marc Márquez, que no ha pogut rodar al matí per problemes tècnics, només ha pogut marcar el setè millor temps a la sessió de la tarda. El pilot de Cervera, que només necessita dos punts per guanyar el campionat, s'ha vist afectat per una averia a la seva moto que ha impedit que sortís a entrenar durant els entrenaments matinals.

Al final de la cursa, el catorzè lloc seria suficient perquè Marc Márquez es proclamés campió del món de Moto2.

Stoner comença els entrenaments lliures sense pietat

El pilot australià Casey Stoner ha dominat clarament els primers entrenaments a Phillip Island, i ha demostrat per què ha guanyat en aquest circuit les últimes cinc temporades. Malgrat molèsties que encara pateix al turmell, ningú ha estat capaç de millorar el seu temps, i només el seu company d'equip, Dani Pedrosa, ha pogut seguir el seu rastre. El campió del món del 2010, Jorge Lorenzo, ha estat tercer.

Stoner pot ser clau en la lluita pel campionat, a Pedrosa pràcticament només li val la victòria si vol arribar amb opcions a València, però li aniria molt bé que darrere seu no es classifiqués Lorenzo, com ha passat en els últims grans premis, sinó que ho fes Stoner, i així poder retallar més punts respecte a Lorenzo. Per guanyar el campionat del món, el mallorquí necessitaria guanyar la cursa o, si més no, quedar per davant de Pedrosa en les posicions capdavanteres.

Maverick Viñales marca el tercer millor temps

Després d'una setmana moguda, el pilot de Roses ha tornat als Gran Premis, i ha marcat el tercer millor temps en la sessió de lliures del Mundial de Moto3. El més ràpid ha estat l'alemany Jonas Folger, i el ja campió de la categoria, Sandro Cortese, ha estat segon.

stats