HOQUEI HERBA
Esports 02/01/2015

El Polo intentarà guanyar títol que se li ha escapat en dues últimes edicions

El Torneig Internacional d'Hoquei de Reis aixeca el teló aquest dissabte, 3 de gener, i fins al dimarts 6 al Reial Club de Polo de Barcelona

Efe
1 min
Cartell promocional del Toreneig de Reis d'hoquei herba / RCPB

BarcelonaEl Torneig Internacional d'Hoquei de Reis aixeca el teló aquest dissabte, 3 de gener, -i fins al dimarts 6- a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona, on l'equip amfitrió aspira a conquistar el títol que se li ha escapat en les dues últimes edicions.

L'esdeveniment, un clàssic de les dates nadalenques, reuneix clubs arribats de diversos països d'Europa, com Anglaterra, Itàlia, França, Holanda o Bèlgica. Entre les categories absoluta i juvenil, aquest any seran 28 equips i més de 500 jugadors els que participaran en la competició.

El torneig arriba a la seva edició número 67 convertit ja en un referent d'aquest esport a Barcelona. De manera interrompuda, el Reial Club de Polo l'ha consolidat al calendari internacional i s'ha fet un forat entre els esdeveniments esportius més importants de l'any.

En el pla esportiu, el primer equip masculí de l'RC Polo arriba a la cita amb la intenció de recuperar el títol que se li ha escapat les dues últimes edicions.

La seva condició d'actual campió de Lliga i Copa i el seu lideratge indiscutible a la Lliga el converteixen en el gran favorit al títol. Davant tindrà rivals com l'Amsicora italià (líder al seu país), el FC Barcelona o el Pedralbes, segon equip del Club.

En categoria femenina, les amfitriones també parteixen com a principals candidates al campionat, però la competència serà molt dura davant conjunts com el Leicester anglès, la selecció francesa o el combinat CAR Barcelona sub-21, format per les internacionals espanyoles sub-21 que entrenen al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

stats