Futbol Català
Esports 24/12/2011

La defensa del Llagostera és la que presenta millors xifres en els darrers dos mesos a Segona B

L'equip blaugrana només ha encaixat tres gols en les darreres set setmanes i tots ells en el mateix partit. La resta, sempre porteria a zero

Redacció
1 min
El porter llagosterenc Wilfred

LlagosteraLa trajectòria de la Unió Esportiva Llagostera als darrers dos mesos del 2011 ha resultat espectacular a tots els nivells. L'equip blaugrana va encetar novembre classificat en la penúltima posició amb nomès 7 punts però, set jornades després, ha acabat desembre amb 16 punts més (un total de 23) i a la dotzena plaça de la taula classificatòria. Si els números són espectaculars en tots els sentits, més destaquen en l'aspecte defensiu.

I es que, en aquestes set jornades, l'equip d'Oriol Alsina només ha encaixat tres gols, tots en la segona part del partit contra l'Orihuela al Camp Municipal (1-3), partit que va suposar l'única derrota en aquest periode de temps tan profitós. En els altres sis partits, el gironins han aconseguit mantenir sempre la seva porteria a zero (victòries contra Manacor, Gandía, Sant Andreu, València Mestalla i Andorra i empat a Lleida). Cap altre equip del grup 3 de Segona B ha estat tant ferm en defensa els darrers dos mesos.

A l'hora de parlar de les millors defenses, a la del Llagostera -3 gols- tan sols s'hi apropen les de Lleida Esportiu i Olímpic de Xàtiva -5-, seguits de dos equips en zona de promoció, el líder Atlético Baleares i el Reus -amb 6 dianes encaixades-. Tot això ha fet possible també que el porter Wilfred figuri ja entre els menys batuts del grup. És el sisè que menys gols ha rebut -un total de 15 en 17 partits jugats, tos menys el debut a la lliga davant l'Ontinyent- el que fa un promig de 0,88 gols encaixats per partit.

stats