Esports 07/12/2019

Machín: "És inqüestionable que ens agradarien uns criteris arbitrals més homogenis"

El tècnic insisteix que veu l'Espanyol capaç de salvar la categoria "sense cap dubte"

Roger Requena
1 min
Machín, seguint el partit de l'Espanyol al Santiago Bernabéu

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Pablo Machín, s'ha mostrat "satisfet" per les sensacions i la imatge que ha ofert el seu Espanyol en la derrota al Santiago Bernabéu. "Ens havíem de marcar petits objectius accessibles i la majoria els hem complert. Hem donat la cara contra el millor Madrid de la temporada". El tècnic sorià ha reivindicat que, després d'un partit com aquest, veu el seu equip "capaç de salvar la categoria sense cap dubte". "Tenim arguments per jugar millor del que ho fem. Només estic enfadat amb mitja part de tots els partits que porto aquí. Hem canviat la imatge, és el que buscàvem".

El preparador blanc-i-blau també s'ha pronunciat sobre algunes controvertides decisions arbitrals. "Si s'hagués assenyalat el penal de Carvajal sobre Calleri, ningú hauria pogut dir que no hi era. El que em sembla més clar és la segona groga a Vinícius. El 99% dels que han vist el partit saben que és clara. És inqüestionable que ens agradarien uns criteris arbitrals més homogenis".

El tècnic ha allargat la mirada fins als dos partits que li queden en Lliga aquest 2019, contra el Betis i el Leganés. "Són dos partits determinants abans de l'aturada que hem de guanyar com sigui per sumar autoestima".

stats