MOTOGP
Esports 02/08/2019

Quartararo, el més ràpid en la primera jornada del GP de la República Txeca de MotoGP

El francès ha superat Marc Márquez per tan sols 23 mil·lèsimes

Nuria García
1 min
El pilot de MotoGP Fabio Quartararo, signant autògrafs a Brno

BarcelonaEl francès Fabio Quartararo ha sigut el més ràpid dels pilots de MotoGP en la sessió d'entrenaments d'aquest divendres, la primera del Gran Premi de la República Txeca, que es disputa aquest diumenge (14 hores, Dazn) al traçat de Brno.

Quartararo, que ha passat bastant desapercebut en la primera sessió (ha acabat 18è), ha millorat molt a la tarda i ha aconseguit el millor temps del dia: 1:55.802 (al matí havia rodat en 1:58.246). Segon, a 23 mil·lèsimes de Quartararo, ha acabat Marc Márquez amb l'Honda (1:55.825), seguit de Jack Miller, amb la Ducati (1:56.071). Així, les tres primeres posicions han quedat ocupades per tres motos de marques diferents.

Els entrenaments d'aquest divendres eren importants, sobretot perquè de cara a aquest dissabte la meteorologia pot jugar una mala passada als pilots. La pluja pot fer acte de presència i, per tant, els pilots que no s'han classificat entre els deu primers (Quartararo, Márquez, Miller, Dovizioso, Viñales, Rins, Morbidelli, Crutchlow, Rossi i Petrucci) podrien tenir problemes per millorar els registres i, per tant, haurien de passar per la Q1 per obtenir una plaça que els doni dret a lluitar per la 'pole'.

stats