MOTOCICLISME - MOTO2
Esports 12/10/2014

Rabat acaba tercer al Japó i a Austràlia tindrà la primera oportunitat de ser campió del món de Moto2

El triomf ha estat per a Luthi, que s'ha defensat de Maverick Viñales: el català ha acabat segon després d'una gran cursa

Ara
1 min
Tito Rabat, al podi del circuit de Motegi / MARCVSD RACING TEAM

BarcelonaTito Rabat no ha guanyat la cursa del Japó de Moto2, però ha fet un pas endavant per proclamar-se campió del món. El català ha acabat tercer i així, la setmana que ve, podria coronar-se campió a Austràlia si guanya i el seu gran rival i company d'equip, Mika Kallio (que aquest diumenge ha estat cinquè), és quart o pitjor.

Aquest diumenge, el triomf ha estat per a Thomas Luthi, que ha lluitat a la pista amb un Maverick Viñales que, des que es va proclamar 'rookie' de l'any a l'Aragó i ja sap que la temporada vinent correrà a MotoGP, ha fet una cursa espectacular. El de Roses ha buscat amb insistència el seu primer triomf a la categoria, però Luthi s'ha defensat i ha pogut mantenir el seu lideratge en les voltes finals. Rabat, per la seva banda, s'ha conformat amb la tercera posició, pensant sobretot en el Mundial.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Ricky Cardús ha acabat novè i Jordi Torres, onzè. El mallorquí Lluís Salom ha estat 15è i Nico Terol s'ha hagut de conformar amb el 21è lloc. Àxel Pons, per la seva banda, ha caigut.

stats