Futbol
Esports 05/03/2015

El líder dels Ultras Sur, condemnat a dos anys de presó per un apunyalament a Vigo

El cap dels radicals del Madrid va clavar una navalla a un jove a la sortida d'una discoteca

Efe
2 min

MadridEl líder dels 'Ultra Sur', Antonio Menéndez, àlies 'El Niño', ha acceptat avui una condemna de dos anys de presó per una agressió amb arma blanca fa dos anys a Vigo. Menéndez va lliurar 10.000 euros en concepte d'indemnització a la víctima abans del judici de conformitat per un delicte de lesions que s'ha celebrat al Jutjat Penal 3 de Vigo.

D'aquesta manera, Menéndez ha reconegut els fets pels quals el fiscal demanava inicialment cinc anys de presó: agredir amb una navalla, gairebé sense dir res, a un home a la sortida d'una discoteca de la ciutat gallega.

Segons es recull en l'escrit d'acusació, sobre les 6.15 hores del 2 de març de 2013, Antonio Menéndez va sortir d'una discoteca, situada al carrer Veneçuela, juntament amb tres amigues a les que va venir a visitar des de Madrid i amb les quals va sortir aquesta nit. Quan quatre joves que acabaven de sortir de la mateixa discoteca van dirigir unes paraules a les noies que l'acompanyaven, va treure una navalla de vuit centímetres de fulla, aproximadament, i els va dir: "Mireu el que tinc".

Dos joves se li van acostar i li van demanar que guardés l'arma blanca, però 'El Niño' es va girar i es la va clavar a l'abdomen a un d'ells. La víctima va necessitar intervenció quirúrgica i li van quedar, com a seqüeles, diverses cicatrius. L'acusat va estar a la presó provisional per aquesta causa des del 4 de març al 19 d'abril de 2013.

El líder d'Ultra Sus, grup radical del Reial Madrid, va ser detingut el passat mes de febrer, al costat d'altres quatre membres dels ultres del club blanc, per extorsionar un vell conegut al qual exigien 10.000 euros sota amenaces, així com per traficar amb estupefaents i anabolitzants. El conegut com a 'El Niño' compta amb divuit antecedents policials per diferents delictes, entre ells diverses baralles amb altres seguidors del Reial Madrid.

stats