Esports 24/01/2016

Robert Fernández, present al Juve-Roma de la lliga italiana

El secretari tècnic busca una sortida per a jugadors com Sandro o Douglas

A.l.
1 min
EL RELLEU DE ZUBIZARRETA  Robert Fernández, secretari tècnic del Barça, a la sala de premsa del Camp Nou.

El secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, ha volat a Torí per presenciar en directe el partit de la lliga italiana entre la Juve i el Roma. Fernández ha volat aquest migdia fins a l'aeroport de Malpensa, a Milà, i després s'ha desplaçat per carretera fins a la capital piemontesa.

Al Barça se li vincula especialment dos jugadors de la Juve, Paul Pogba i Paulo Dybala. La Juve, però, demana una xifra molt alta per aquests dos jugadors, les seves grans apostes de futur. Dybala va ser fitxat aquest estiu provinent del Palerm i es va convertir en el fitxatge més car de la Juve en anys, i Pogba tindria un preu superior als 80 milions d'euros, segons fonts italianes.

Els darrers dies Robert ha vist com el mercat de fitxatges li dóna feina, especialment en el capítol de sortides, ja que negocia la possible cessió de Douglas a l'Sporting (va ser a Gijón aquesta setmana) i la sortida del davanter canari Sandro. A més, Robert confia a poder portar Nolito, del Celta, al Barça aquest mateix gener.

stats