Esports 25/03/2013

Rosell admet "errors" en l'intent de crear la Grada d'Animació al Camp Nou, segons el 'Mundo Deportivo'

Diu que "pel que fos, erròniament", no van reconèixer el document que el club havia signat amb els grups joves

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, no es penedeix de l'intent de crear una Grada d'Animació al Camp Nou, però sí que admet, en la segona part d'una entrevista publicada pel 'Mundo Deportivo', que "segurament" es van cometre "errors", perquè "si no, no hauria tingut tanta oposició".

"Un dels errors va ser no reconèixer un document que vam fer amb els grups d'animació", afirma Rosell en referència al text que havia signat amb col·lectius com els Boixos Nois. "Va ser un error no reconèixer-lo, perquè era un document molt bo", justifica, i afegeix que ho era perquè els col·lectius van renunciar "a la seva entitat individual, van acceptar la tolerància zero amb la violència i van acceptar animar conjuntament".

"Pel que fos, erròniament, no ho vam explicar llavors −assegura Rosell−. Ho hem explicat ara i la gent veu que és una cosa bona, però en període electoral les coses a vegades s'utilitzen de manera demagògica i contrària a allò que realment és, i no ho vam explicar". De fet, admet que "és probablement l'error més gran que vam cometre", perquè considera que tothom hauria d'estar a favor del que volien fer "amb molt bona fe".

Tot i això, Rosell admet que no ho va reconèixer perquè "tenia gairebé la certesa" que s'hauria fet servir en contra seva, i per això van pensar "que era millor explicar-ho més tard".

stats