Futbol Català
Esports 11/11/2011

El migcampista Bayón confia en treure el Llagostera del darrer lloc i del descens abans de Nadal

El futbolista creu que la qualitat de la plantilla servirà per assolir els objectius

àngel Garreta
2 min
Bayón, en una acció contra l'Olímpic aquesta temporada

LlagosteraEl gol que Samuel Bayón va marcar a Manacor amb la samarreta del Llagostera va passar a la història per partida doble. La diana va ser la primera del conjunt gironí a domicili en la seva estrena a Segona B i va significar, al final del partit, el primer triomf a domicili de l'entitat a la categoria de bronze del futbol estatal. Pilota rasa, creuada i al fons de la xarxa en un remat impecable. L'equip blaugrana havia posat punt i final a la seva particular malastrugança.

El futbolista considera que "tallar la dinàmica negativa va ser molt important per l'equip i més davant un rival directe com el Manacor. A nivell particular també suposa una injecció de moral després d'un inici de temporada complicat per mi". Bayón creu, com el seu tècnic i la majoria de l'equip, que els punts actuals a la classificació no fan justícia a molts moments bons de l'equip en el primer terç de temporada. "La primera part de diumenge va ser semblant a la del partit contra l'Atlètic Balears on també vam dominar. El Llagostera va estar a un gran nivell, creant ocasions claríssimes. Per sort aquesta vegada sí que es fa ver justícia al nostre joc", afirma.

Sobre els objectius immediats de l'equip, el jugador llagosterenc opina que la plantilla "ha de seguir treballant per anar sumant, a ser possible de tres en tres, i sortir aviat de la zona baixa. Quan ho fem, ja ens podrem plantejar altres objectius. Penso que anímicament seria molt important marxar de vacances de Nadal havent deixat les ultimes places. Ens aniria molt bé cara a la segona volta". Preguntat sobre la seva arribada al club, Samuel Bayón es desfà en elogis a l'entitat. "Sabia, i ho he comprovat, que el club és atípic i molt familiar. Els seus cinc ascensos en set anys demostren que el camí a seguir, a tots els nivells, ha estat correcte. El tracte és fabulós i de la directiva no en tenim cap queixa. Compleixen meticulosament i ara potser som els jugadors els que tenim un deute pendent amb el club. El saldarem quan sortim de la zona perillosa de la classificació", ha manifestat.

stats