FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 16/03/2013

El San Lorenzo guanya el seu primer partit amb una samarreta amb la fotografia del Papa Francesc

El Papa és aficionat d'aquest club i l'entitat li ha enviat una carta al Vaticà amb una samarreta

T.p.
1 min

BarcelonaEl San Lorenzo de Almagro ha guanyat al camp del Colon de Santa Fe per 0-1 en un partit on ha estrenat una samarreta amb la fotografia del Papa Francesc. El Papa és un reconegut aficionat d'aquest club, és soci i va oficiar la missa del centenari del club de Buenos Aires.

Entrenat per l'exjugador del Barça Juan Antonio Pizzi, el San Lorenzo lluita ara per no baixar. El porter Migliore s'ha convertit en la gran estrella del partit doncs ha evitat molts gols. El San Lorenzo ha jugat mig partit amb 10 homes.

El president del San Lorenzo, Matías Lammens, va felicitar el cardenal argentí Jorge Bergoglio després de la seva elecció com a nou Bisbe de Roma i va assenyalar que era "un orgull" saber partícip de la passió del futbol, com seguidor i soci de la institució.

"Sàpiga que per a nosaltres no és un papa més o el primer papa argentí, llatinoamericà o jesuïta, és el papa del San Lorenzo o, en llenguatge ben futboler, el primer" papa cuervo ", va afirmar Lammens. Una altra samarreta blaugrana amb el nom de Francesc i una aurèola blanca de sant s'enviarà la setmana que ve al Summe Pontífex per la directiva del club.

stats