FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 16/03/2013

El San Lorenzo de Almagro vestirà una samarreta amb dedicatòria al papa Francesc

L'equip que entrena Juan Antonio Pizzi lluita per no baixar a la segona divisió

Efe
1 min
La samarreta del San Lorenzo dedicada al Papa Francesc

BarcelonaL'equip del San Lorenzo de Almagro argentí vestirà aquest dissabte, davant el Colón de Santa Fe en un partit de la Lliga argentina de futbol, una samarreta que tindrà impresa una dedicatòria al seu seguidor més famós, el papa Francesc. "Preguem per vós, resa per nosaltres", és la llegenda que tindrà la samarreta blaugrana.

L'equip, dotzè a la classificació, confia que la "protecció" papal li permeti sortir victoriós de l'estadi Estanislao López de Santa Fe, en el partit de la sisena jornada del torneig de la Primera Divisió. L'equip que dirigeix Juan Antonio Pizzi lluita per mantenir-se en la categoria d'honor del futbol argentí, complicat pel seu baix mitjana de punts en les tres últimes temporades.

El president del San Lorenzo, Matías Lammens, va felicitar el cardenal argentí Jorge Bergoglio després de la seva elecció com a nou Bisbe de Roma i va assenyalar que era "un orgull" saber partícip de la passió del futbol, com seguidor i soci de la institució.

"Sàpiga que per a nosaltres no és un papa més o el primer papa argentí, llatinoamericà o jesuïta, és el papa del San Lorenzo o, en llenguatge ben futboler, el primer" papa cuervo ", va afirmar Lammens. Una altra samarreta blaugrana amb el nom de Francesc i una aurèola blanca de sant s'enviarà la setmana que ve al Summe Pontífex per la directiva del club.

stats