MOTOCICLISME
Esports 24/10/2013

Scott Redding és declarat apte per participar als entrenaments del GP de Japó

El britànic es va fracturar el radi del braç esquerre a Austràlia i és el gran rival de Pol Espargaró per ser campió de Moto2

Efe
1 min
Scott Redding, líder de Moto2, a Indianàpolis / GETTY IMAGES

BarcelonaEl britànic Scott Redding (Kalex) podrà participar aquest divendres en les primeres sessions d'entrenaments del Gran Premi del Japó de Moto2, que es disputarà al circuit de Motegi, en un intent de mantenir la lluita pel títol mundial amb el català Pol Espargaró.

Redding va ser operat a l'hospital Epworth de Melbourne després de patir una fractura al radi del braç esquerre per una caiguda en els entrenaments del Gran Premi d'Austràlia. La seva baixa va ser aprofitada per Espargaró per guanyar la cursa i situar-se líder del Mundial, amb 16 punts d'avantatge.

Encara que en principi es va considerar que no podria reaparèixer fins a l'última prova de la temporada, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, Redding s'ha traslladat a Motegi, on els serveis mèdics l'ha declarat apte per córrer.

Després de quatre dies de rehabilitació sota la supervisió de la clínica mòbil del Mundial, Redding podrà tornar a pujar a la moto aquest divendres en la primera sessió d'entrenaments lliures. Després de la jornada de divendres, el pilot està obligat a passar una altra revisió pels serveis mèdics, que han de donar una nova autorització per a la resta del cap de setmana

"Els serveis mèdics de Motegi han confirmat que puc córrer, encara que he de passar una altra revisió després de les dues primeres sessions d'entrenaments lliures de divendres", ha comentat Redding, que ha assegurat que si finalment pot córrer el diumenge, intentarà aconseguir que el Mundial quedi obert fins a l'última prova de València.

stats