NBA
Esports 17/05/2013

Els San Antonio Spurs no fallen i seran el rival dels Memphis Grizzlies a la final de la Conferència Oest

A l'est, els Indiana Pacers han desaprofitat la primera oportunitat per eliminar els Knicks

Ara
2 min

BarcelonaEls San Antonio Spurs no han fallat i es converteixen en els rivals del Memphis Grizzlies a la final de la Conferència Oest. Aquesta és la segona vegada consecutiva que els texans arriben a la final de l'Oest, després de derrotar els Golden State Warriors en el sisè partit de les semifinals per 82-94. Els Spurs s'emporten la sèrie per un global de 4-2. El primer partit de les semifinals serà diumenge a l'AT&T Center, de San Antonio, ja que els Spurs gaudeixen de l'avantatge de camp després d'haver aconseguit la segona millor marca de la Conferència Oest durant la temporada regular.

A diferència del que havia passat en els dos partits anteriors disputats a l'Oracle Arena, d'Oakland, aquesta vegada els Spurs han controlat sempre el ritme del matx gràcies als 19 punts del veterà Tim Duncan, un dels cinc jugadors dels Spurs amb més de 10 punts. Al costat de Duncan, de 37 anys, el jugador de més edat que hi ha a la NBA, l'aler Kawhi Leonard, ha sumat 16 punts, 10 rebots i ha recuperat dues pilotes. Tony Parker, apagat durant bona part del matx, ha donat la cara al final i ha anotat 10 dels darrers 13 punts dels Spurs.

Des que el tècnic Greg Popovich va arribar com a entrenador als Spurs, en la temporada de 1996-97, cap equip ha guanyat més partits fora de la seva pista en la fase final que els texans. El base Stephen Curry, tot i seguir amb els problemes d'esquinç que pateix al turmell esquerre, ha liderat els Warriors amb 22 punts (10-25, 2-8, 0-0).

Els Knicks no es rendeixen

A l'est, els Knicks de Nova York han salvat el primer 'match ball' en contra de l'eliminatòria de semifinals de la Conferència Est en derrotar per 85-75 els Pacers en el cinquè partit. Ara l'equip d'Indiana segueix dominant per 3-2. Carmelo Anthony, esclar, ha estat el millor jugadors del Knicks, amb 28 punts. El sisè partit serà dissabte al Bankers Life Fieldhouse d'Indianapolis, on els Pacers buscaran assegurar el pas a les finals i en què els rivals serien els Miami Heat. Si els Knicks guanyen, el setè i definitiu partit seria a Nova York.

stats