MOTOCICLISME
Esports 22/03/2014

Tito Rabat, el més ràpid de Moto2 sota els focus de Losail

La sessió oficial de Moto2 s'acaba amb bandera vermella després que Cortese pateixi un accident i Kallio xoqui contra la moto de l'alemany

N.g.
1 min
Tito Rabat, durant el Gran Premi de Qatar de motociclisme / EFE

BarcelonaEl català Tito Rabat ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials de la categoria de Moto2 del Gran Premi de Qatar que se celebra aquest cap de setmana al circuit de Losail,

Rabat ha estat lluitant durant pràcticament tota la sessió pels llocs capdavanters amb Luthi, Cortese i Nakagami. Al final, quan quedaven sis minuts per a la conclusió de la sessió, Rabat ha aconseguit un temps de 2:00.081 que ningú ha superat.

Així, aquest diumenge arrencaran al seu costat Sandro Cortese i Takaaki Nakagami. L'alemany ha aconseguit el segon millor temps abans de caure i protagonitzar l'ensurt de la jornada. Cortese ha caigut i la seva moto ha quedat al mig de la pista. La majoria de pilots l'han pogut esquivar, però Mika Kallio ha xocat, provocant que la sessió s'acabés amb una bandera vermella onejant.

Pel que fa a la resta de pilots de casa, Maverick Viñales (que debuta a la categoria) ha estat 14è, Jordi Torres 16è, Lluís Salom 17è i Ricky Cardús 18è. Nico Terol s'ha classificat amb el 21è millor temps i Àxel Pons, que ha caigut, amb el 25è.

stats