Futbol Català
Esports 28/03/2012

El Llagostera podria superar el rècord d'imbatibilitat d'un club català a la història de Segona B

El porter Wilfred, amb 724 minuts amb la porteria a zero, busca superar la marca de 759 establerta per l'arlequinat Joan Capó la temporada 83/84

àngel Garreta
1 min
Wilfred pot fer història

LlagosteraLa sensacional temporada de la Unió Esportiva Llagostera sembla no tenir sostre a nivell de fites històriques. Una nova marca podria caure a favor del conjunt gironí aquest proper dissabte en el duel català contra el Lleida (17 hores). Si el porter andalús Wilfred manté la seva porteria a zero durant els primers 36 minuts, aconseguirà que el seu equip superi la millor xifra d'imbatibilitat d'un club català a la història de Segona B. El rècord encara vigent -759 minuts- està en mans de Joan Capó, porter del Sabadell la temporada 1983/1984. Wilfred acumula 724.

Es dóna la casualitat que el porter del conjunt blaugrana també ha superat enguany el registre parcial d'aquesta temporada, establert pel seu rival del proper partit, el porter lleidatà Víctor Ibáñez, que havia arribat a estar 594 minuts sense rebre gol. A nivell estatal i comptant els quatre grups i tota la història de la categoria, la marca absoluta està encara molt lluny. El porter Manuel López, del Ceuta, va arribar a la impressionant xifra de 1.223 minuts la temporada 1988/1989. Per sota, la segona millor marca està en mans de Vílches (Zamora) amb 976.

stats