Estils 19/05/2016

Dani Alves: "Agraeixo les felicitacions però no m'he casat"

El futbolista blaugrana desmenteix a Instagram que s'hagi casat a París en secret, com havia publicat '¡Hola!'

Ara
1 min
Dani Alves i la seva nòvia en una foto que es van fer a la Bridal Week d'aquest 2016 a Barcelona

Barcelona"Moltes gràcies @alfonsobravo_oficial per les increïbles fotos i, de passada, aprofitar per aclarir que encara no m'he casat amb la meva 'love' @joanasanz però la meva ànima està vinculada a ella més enllà d'un anell, un vestit blanc i un vestit de nuvi. Gràcies per les felicitacions de totes maneres jajaja", amb aquest missatge a Instagram ha desmentit el blaugrana Dani Alves, de 33 anys, la informació que la revista '¡Hola!' va publicar ahir dimecres, en què es deia que ell i la seva nòvia s'havien casat fa un mes a París en secret.

El futbolista i la seva nòvia, la model canària Joana Sanz, de 23 anys, estan junts des de fa aproximadament un any. Temps suficient per que ell li hagi demanat matrimoni, cosa que ella ha acceptat sense la necessitat que hi hagi una data fixada. De fet, en alguna ocasió ella ha parlat a la premsa d'aquest tema, amb anell de compromís inclòs. Concretament, durant la Bridal Week barcelonina, durant la qual Sanz va desfilar per a Rosa Clarà. La jove va ser molt sincera en dir: "És un compromís que tenim els dos i el dia que hi hagi paraules majors ningú ho sabrà". "Potser ni us n'heu adonat i de cop i volta...", avançava. Unes afirmacions que donaven versemblança a la informació de la revista '¡Hola!'.

Alves, de 33 anys, va estar casat fins al 2011 amb Dinora Santana, mare dels seus dos fills. Amb Sanz, Alves s'ha mostrat molt més proper que amb altres noies amb les quals ha estat des del seu divorci.

stats