Estils 31/05/2018

Sergi Roberto es casa a Israel amb la model Coral Simanovich

El blaugrana ha celebrat l'enllaç a Tel Aviv acompanyat de futbolistes i amb dos dies de festes

Ara
2 min
Sergi Roberto es casa a Israel amb la model Coral Simanovich

BarcelonaEl jugador reusenc del Barça Sergi Roberto, de 26 anys, s'ha casat a Tel Aviv aquest dimecres amb la model israeliana Coral Simanovich, de 24 anys i amb la qual surt des del 2014. La parella ha portat fins a la ciutat israeliana un bon grapat de futbolistes amb els quals Roberto ha coincidit al llarg de la seva carrera, tant dins com fora del Barça.

Cap d'ells s'ha tallat a l'hora de celebrar el casori a les xarxes socials, on han penjat fotos posant tant amb la parella com tots junts en les festes que hi ha hagut abans i després de l'enllaç, que va celebrar-se seguint els dictats de la religió jueva, que és la que professa la núvia. La primera celebració va tenir lloc dimarts a la nit en un local del port esportiu de Tel Aviv que va servir per donar la benvinguda als invitats, als quals se'ls va demanar que complissin amb el 'dresscode' d'anar de blanc. Allí els amics d'ell van ballar amb els nuvis a collibè, una tradició del país que va ser el preludi d'una festa que es va allargar fins a la matinada i que va deixar instantànies dels nuvis com aquesta:

Sergi Roberto i Coral Simanovich en la festa de benvinguda als seus invitats

Després de recuperar forces a la piscina, on els invitats de Roberto van posar tots junts, la festa va seguir amb un casament celebrat al vespre, per al qual la núvia va utilitzar dos vestits. El primer, el que va fer servir per a l'enllaç religiós, era una creació amb escot banyera d'Hervé Moreau, director creatiu de Pronovias. El segon va ser una creació d'ella mateixa que destacava pel tall que deixava a la vista la cama esquerra.

Els amics futbolistes del nuvi posant junts abans de la cerimònia

Companys com Sergio Busquets, Thiago Alcántara, Jordi Alba, Bojan Krkic, Oriol Romeu o Marc Bartra van poder presenciar com Roberto es posava la típica quipà blanca de les cerimònies jueves per casar-se amb Simanovich, que va ser cunyada de la 'top' israeliana Bar Refaeli abans de conèixer el que ja és el seu marit. Van contreure matrimoni sota el típic pal·li dels casaments jueus per posteriorment ballar la versió de Joe Cocker de 'You are so beautiful'.

Sergi Roberto i Coral Simanovich posen amb Marc Bartra i la seva dona, Melissa Jiménez, que és qui els va presentar
stats