Gent 21/02/2022

Courteney Cox ('Friends') es penedeix dels retocs estètics que s'ha fet: "No em vaig adonar que se'm veia realment estranya"

En una entrevista amb el 'Times', l'actriu ha dit que si pogués tornar enrere no se sotmetria a injeccions de bòtox

2 min
Courteney Cox assisteix als BRIT Awards 2018 celebrats a l'O2 Arena el 21 de febrer de 2018 a Londres, Anglaterra.

BarcelonaCourteney Cox és una de les actrius més conegudes de la televisió, gràcies als deu anys que va passar interpretant el personatge de Monica Geller, una de les protagonistes de Friends. La sèrie la va fer famosa i rica, però també la va sotmetre a un escrutini constant per part de la premsa i els seus seguidors. En una entrevista concedida al diari britànic The Times, Cox, de 57 anys, ha confessat que aquest seguiment és una de les causes que la van portar a sotmetre's a retocs estètics dels quals ara es penedeix.

"Hi ha un moment en què dius «Ai, estic canviant, començo a semblar gran». I intentes perseguir la joventut durant anys", ha detallat Cox, que confessa que és una gran aficionada als productes de bellesa. Durant l'entrevista, l'actriu confessa que aquesta necessitat de semblar jove va fer que es llancés a fer-se tractaments i retocs estètics, com ara injeccions de bòtox, fins al punt que ja no es reconeixia ella mateixa. "No em vaig adonar que se'm veia realment estranya, posant-me totes aquelles injeccions i fent-me coses a la cara que ara no em faria", reconeix Cox.

La Monica de Friends assegura que va arribar un moment en què va sentir que s'estava tornant "boja" pels retocs estètics i va prendre la decisió de parar. L'actriu, que està a punt d'estrenar la sèrie Shinning Vale a Starzplay, ha explicat que ha estat temptada de penjar al seu Instagram una comparativa de la seva cara quan es va fer els retocs i de la seva cara actual. "L'acompanyaria del text: «El dia en què t'adones del que estan parlant els teus amics». Perquè la gent parlaria de mi, imagino", explica. De fet, quan HBO Max va estrenar l'especial de Friends tant ella com el seu company Matthew Perry, que interpretava Chandler Bing, van ser protagonistes de molts comentaris sobre el seu aspecte físic. Preguntada sobre això, Cox diu que la pressió va ser especialment forta per a Perry.

Fa quatre anys, Cox va explicar a la revista New Beauty que havia optat per dissoldre els farcits que s'havia posat a la cara i que se sentia molt millor amb ella mateixa. "Un dia algú et diu «estàs bé, però no t'aniria malament una injecció per aquí i una altra per allà». La primera vegada surts contenta, perquè gairebé no es nota, però després repeteixes i repeteixes, fins que veus una foto i dius «ostres, això és terrible»", deia llavors.

En l'entrevista amb The Times Cox també explica que, tot i estar contenta amb ella mateixa, se li fa difícil assimilar que d'aquí tres anys farà 60 anys. "És només que em costa de creure. El temps ha passat volant", remarca. L'actriu, però, detalla que està en un moment de gran estabilitat: des de fa vuit anys comparteix la seva vida amb el guitarrista de Snow Patrol, Johnny McDaid. Anteriorment, Cox va estar casada amb David Arquette, amb qui comparteix la seva única filla, Coco Arquette, que aquest any arribarà a la majoria d'edat.

stats