TELEVISIÓ
Mèdia 02/12/2012

Alberto Chicote, de la cuina a la Puerta del Sol

Albert Castellví Roca
2 min
LES CARES QUE ACOMIADARAN EL 2012 01. Paula Vázquez i Carlos Sobera presentaran les campanades d'Antena 3. 02. Alberto Chicote farà parella amb Sandra Sabatés a La Sexta.  03. Jordi Sànchez, en el paper de Recio, és un dels escollits per Telecinco.

BARCELONAEncara falta un mes perquè s'acabi l'any, però les cadenes de televisió ja pensen com donaran la benvinguda al 2013. Els canals espanyols ja han anunciat els noms dels encarregats de presentar les campanades de Cap d'Any.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La 1

Imanol Arias i Josema Yuste substitueixen José Mota

TVE ha escollit l'actor Imanol Arias (protagonista de Cuéntame ) per ocupar el lloc de José Mota, que havia presentat les campanades els dos últims anys, però que ara té contracte amb Telecinco. Arias farà parella amb Anne Igartiburu, que es farà càrrec de l'espai per novè any consecutiu. Pel que fa al programa previ, que últimament també havia conduït Mota, TVE ha confiat en Josema Yuste, que reprendrà la tasca 15 anys després d'haver-la fet per última vegada com a integrant de Martes y Trece. Com és habitual, La 1 va liderar la nit l'any passat a l'Estat, amb més de set milions d'espectadors i prop del 49% de share .

Telecinco

El català Jordi Sànchez, entre

el trio d'actors escollits

El grup Mediaset oferirà per primer cop de manera simultània en tots els seus canals la mateixa transmissió de les campanades, que anirà a càrrec de tres actors de la sitcom La que se avecina . El català Jordi Sànchez (que fa el paper d'Antonio Recio), Pablo Chiapella (el Cuqui) i Vanessa Romero (Raquel) acompanyaran els espectadors de Telecinco, Cuatro i la resta de canals del grup a l'hora de menjar el raïm. L'any passat, amb Isabel Pantoja, Kiko Rivera i Jorge Javier Vázquez, Telecinco va aconseguir el seu millor resultat en unes campanades, amb més de tres milions d'espectadors i un 22,1% de quota de pantalla a l'Estat.

Antena 3

Sobera repeteix, però ara amb Paula Vázquez com a parella

Carlos Sobera, que ja va fer-se càrrec de les campanades d'Antena 3 l'any passat -que van obtenir 1,4 milions d'espectadors i un 9,8% de share -, tornarà a fer de mestre de cerimònies, però canviarà de parella: Paula Vázquez agafarà el relleu de Carolina Cerezuela i reapareixerà a la pantalla tres mesos després que el seu últim projecte, Te lo mereces , fos cancel·lat. Per la seva banda, Neox repetirà l'experiència de celebrar unes campanades avançades el dia 30. L'actriu Remedios Cervantes, que fa un any va fer perdre 5.000 euros a un concursant d' Atrapa un millón , i Cecilia Giménez, la restauradora de l' Ecce Homo de Borja, seran les protagonistes del programa.

La Sexta

El cuiner Alberto Chicote acompanyarà Sandra Sabatés

Pesadilla en la cocina és una de les revelacions de la temporada, i La Sexta vol aprofitar la tirada del seu presentador, el xef Alberto Chicote, per posar-lo al capdavant de la transmissió de les campanades. L'acompanyarà la catalana Sandra Sabatés, parella d'El Gran Wyoming a El intermedio . Precisament, Wyoming i la reportera del mateix programa, Usun Yoon, van conduir l'especial de l'any passat.

TV3

La decisió sobre els presentadors encara no està presa

TV3 emetrà les campanades des del monestir de Ripoll, però encara no ha decidit qui seran els encarregats d'agafar el relleu d'Agnès Marquès i el Guardiola i el Mourinho de Crackòvia , que l'any passat van presentar l'especial i van liderar la nit a Catalunya amb 761.000 espectadors i més del 30% de quota. Va ser el segon cop seguit que el canal públic optava per personatges de l'espai d'humor per tancar l'any, després que el 2010 ho fessin el Puyol de Crackòvia i Laia Ferrer.

stats