Montoro presenta uns pressupostos que tornen a menystenir Catalunya i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats

Cristóbal Montoro i Ana Pastor, al Congrés / Efe

1.

Montoro presenta uns comptes continuistes tot i la recuperació. El govern manté la despesa social i la inversió a Catalunya en la mateixa proporció que l’any anterior. 

2.

La fiscalia alemanya demana l’extradició de Puigdemont. Subscriu la tesi de Llarena i creu que hi ha delictes equivalents a la rebel·lió per entregar-lo a Espanya.  Puigdemont assegura que no fugirà si la justícia alemanya el treu de la presó i l’obliga a quedar-se al país. El president buscarà residència per aconseguir la llibertat provisional. 

3.

Cifuentes compareix avui pel polèmic màster. Després de nou dies de silenci, haurà de donar explicacions davant l’Assemblea de Madrid per la presumpta falsificació del seu currículum. 

4.

Almenys un mort i tres ferits en un tiroteig a la seu de YouTube, a Califòrnia. La tiradora s'hauria suïcidat a l'interior del complex després d'obrir foc contra els treballadors. 

5.

Dos pilars per tombar el Roma. Ernesto Valverde recupera Busquets i confia que tindrà Messi d’inici per encarrilar l’eliminatòria d'aquesta nit al Camp Nou.