Ràdio
Mèdia 29/07/2011

Punto Radio fitxa José Antonio Abellán

Serà el cap d'esports de l'emissora, on presentarà el programa esportiu nocturn i les transmissions de futbol

Redacció
1 min
José Antonio Abellán

BarcelonaJosé Antonio Abellán torna a la ràdio. Després d'un any allunyat dels estudis, Abellán debutarà el 14 d'agost com a responsable de les transmissions de futbol de Punto Radio, amb la narració de l'anada de la Supercopa d'Espanya entre el Reial Madrid i el Barça. El periodista serà, a més, el nou cap d'esports de l'emissora, i hi conduirà cada nit el programa esportiu de referència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Punto Radio assegura que el retorn d'Abellán a les ones forma part "d'un ambiciós projecte", i assegura que "la filosofia de la nova programació esportiva" de l'emissora consistirà en "esports i diversió en estat pur".

Abellán (Madrid, 1960), que des del 2000 havia sigut cap d'esports de la Cope, on presentava cada nit l'espai d'esports El tirachinas, va abandonar l'emissora dels bisbes ara fa un any, arran de l'arribada a la Cope de gran part de l'equip d'esports de la Ser. Des de llavors no havia tornat a tenir presència davant dels micròfons. Anteriorment havia treballat en diverses emissores musicals.

stats