13TV canvia d’imatge i passarà a dir-se TRECE

El director d'informatius de la Cope es posarà al capdavant també dels del canal de televisió

La cadena de la Conferència Episcopal Espanyola 13TV ha decidit renovar-se de nom i d’imatge. A part del logotip groc que la identificava fins ara, també deixarà enrere el nom, que passarà a ser TRECE. Aquesta renovació corporativa vindrà acompanyada d’una reorganització de continguts, tal com reflectien ahir diversos mitjans. La graella es dividirà en actualitat general, informació religiosa i cinema sense interrupcions.

Capellans catalans demanen la supressió de les tertúlies de 13TV perquè "fan mal a la convivència"

José Luis Pérez, director dels informatius de Cope, serà l’encarregat ara de dirigir els informatius, que tindran l’edició principal a les 14.30 sota el nom d’ Al día. El prime time l’ocuparà El Cascabel, que no desapareix amb el canvi; des de la cadena, però, anuncien que inclourà temes socials. D’altra banda, Susana Ollero s’incorpora com a copresentadora, mentre que Paola Sánchez serà la nova veu dels espectadors a través de les xarxes socials.

Segueix també en antena Detrás de la verdad. El programa fitxarà l’advocat de la mare de Diana Quer i inclourà noves seccions, com ara Expediente criminal. Cada dia s’emetrà la santa missa a les 11.00 h. Irma Soriano seguirà al capdavant de Ciclo Western, que inclourà títols clàssics d’aquest gènere, i Inés Ballester conduirà una temporada més ¡Viva el cine español!

Més continguts de