Televisió
Mèdia 01/11/2012

8TV i la CNN signen un acord de col·laboració

'8 al dia' s'emetrà dimarts des de Nova York per informar sobre les eleccions als EUA. Josep Cuní presentarà un especial l'endemà al matí

Ara
1 min
Josep Cuní va debutar a 8TV el 12 de setembre. L'espai que dirigeix i presenta, 8 al dia, tanca aquest vespre la primera temporada amb bons resultats.

Barcelona8TV i la CNN han signat un acord de col·laboració a través del qual 8TV s'incorpora a la xarxa internacional del canal de notícies nord-americà. Això permetrà que el canal del Grupo Godó ampliï la seva oferta d'informació internacional gràcies a la xarxa de corresponsals de la CNN i que pugui emetre en directe el senyal d'aquesta cadena, "la qual cosa li permetrà aprofundir en esdeveniments rellevants a través dels reportatges produïts i realitzats pels periodistes" de la CNN, segons explica la cadena catalana en un comunicat. Alhora, 8TV es convertirà en proveïdora d'imatges, reportatges i cròniques sobre l'actualitat catalana per a la CNN.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta col·laboració entre els dos canals es visualitzarà per primera vegada dimarts de la setmana que ve, quan el programa '8 al dia' s'emeti des dels estudis de la CNN Nova York amb motiu de les eleccions presidencials als Estats Units. A més, l'endemà, Josep Cuní presentarà un especial informatiu de 7.00 a 9.00 del matí per oferir informació actualitzada sobre l'escrutini i una anàlisi del resultat de les eleccions.

stats