Mèdia Comèdia 03/06/2022

Andreu Buenafuente i Berto Romero porten el 'Nadie sabe nada' a HBO Max

La parella de còmics convertirà el seu podcast en un xou televisiu

1 min
Berto Romero i Andreu Buenafuente

BarcelonaAndreu Buenafuente i Berto Romero fitxen per HBO Max. La parella de còmics ha anunciat que Nadie sabe nada, el podcast que porten nou anys fent per a la Cadena SER, es transformarà en un xou de televisió que es podrà veure a la plataforma del grup Warner. Fins ara, Nadie sabe nada es podia consumir en format d'àudio i també de vídeo a través de YouTube.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Nadie sabe nada va néixer el 2013 a la SER i Buenafuente i Romero, amics i col·laboradors des de fa anys, hi tenen converses improvisades sobre qüestions de la vida quotidiana. En cada episodi, la parella desplega un univers propi que sovint acaba degenerant en moments surrealistes que, moltes vegades, compten amb la participació del públic que els va a veure. El 2019 el podcast va guanyar el premi a la millor idea radiofònica i aquest any, en la primera edició dels premis Ondas globals de podcasts, El Terrat, productora de Nadie sabe nada, es va endur el guardó a la trajectòria. A més, segons Spotify, l'espai de Berto Romero i Andreu Buenafuente va ser el podcast més escoltat de l'estat espanyol tant el 2020 com el 2021.

"És com si posessis en una paella els trenta anys de carrera i així, ben calenta, s'anessin reduint i reduint. El que queda, pura reducció saborosa, és el Nadie sabe nada. Un format en què Berto Romero i jo actuem de xefs i cuinem un plat que ens hem inventat, reducció de carrera de còmic", explica Buenafuente sobre el seu projecte. Per la seva banda, el seu company còmic defineix Nadie sabe nada com "un xiquiparc per a dos senyors grans, un ring de comèdia setmanal".

stats