Mèdia 04/10/2019

'El director' de David Jiménez es convertirà en una sèrie

La productora Fremantle adaptarà per a la petita pantalla el llibre de l'exdirector d''El Mundo'

Ara
1 min
David Jiménez : “Les clavegueres no funcionen sense periodistes”

BarcelonaEl llibre El director (Libros del KO i Navona) farà el salt de les llibreries a la petita pantalla. Segons informa en exclusiva Variety, la productora Fremantle serà l'encarregada d'adaptar per a la televisió les memòries de David Jiménez al capdavant d'El Mundo. El periodista, nascut a Barcelona el 1971, va ser director de la capçalera durant un any, del 2015 al 2016, després de més de dues dècades exercint de reporter per al diari.

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Tan bon punt el llibre es va publicar va haver-hi molt d'interès per part de diverses companyies i plataformes", explica Jiménez a Variety. El periodista assegura que finalment es va decidir per Fremantle, que s'ha centrat sobretot en programes com Factor X i Got talent, perquè volia una productora que volgués "mantenir l'esperit del llibre".

L'exdirector d'El Mundo assegura que un dels objectius de la sèrie, igual que el llibre, es mostrar la realitat del periodisme. "Moltes sèries sobre periodisme no són autèntiques. El director era una mirada íntima i honesta a la vida d'una redacció i no té por de mostrar el cantó fosc del periodisme", explica Jiménez a Variety.

La sèrie encara està en una fase inicial i, segons la publicació especialitzada, Fremantle està buscant socis per al projecte, a més de començar a confeccionar l'equip de guionistes.

stats