Gent
Mèdia 08/02/2014

Dylan Farrow: "Res del que digui o escrigui Woody Allen pot canviar la veritat"

La filla de Mia Farrow insisteix que els abusos del seu pare adoptiu no són imaginats, en una carta que respon a la del cineasta

Ara
2 min
Mia Farrow i Woody Allen amb la seva filla adoptiva Dylan, al cotxet, el 1989. Al centre, Soon-Yi Previn, filla adoptiva de Farrow.

BarcelonaLa carta que Woody Allen ha escrit al 'New York Times', en la qual nega els presumptes abusos sexuals comesos amb Dylan Farrow, quan aquesta tenia 7 anys, han originat un nou comunicat de resposta de la denunciant, filla adoptiva del cineasta. "Un cop més, Woody Allen m'ataca a mi i a la meva família en un esforç per desacreditar-me i silenciar-me, però res del que digui o escrigui pot canviar la veritat. Portaré la memòria de sobreviure a aquesta experiència tota la meva vida".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Dylan Farrow contesta algunes de les afirmacions que feia Allen al seu escrit. Així, sobre el fet que el director de cinema va passar una prova de polígraf, ella recorda que "va rebutjar passar un test administrat per la policia. Va llogar algú perquè li administrés el test, de manera que les autoritats ho van rebutjar com a prova". També recorda, per exemple, que durant la vista algunes mainaderes van declarar haver presencial conductes sexuals inapropiades de Woody Allen contra ella.

"Des del fons del cor, estaré per sempre agraïda del suport que he rebut d'altres supervivents i de moltes persones. Si parlar en públic de la meva experiència pot ajudar a altres a enfrontar-se als seus turmentadors, haurà valgut la pena aguantar el dolor i el patiment que el meu pare continua infligint-me. Woody Allen té un arsenal d'advocats i publicistes, però hi ha una cosa que no té al seu costat: la veritat. Espero que això sigui el final dels seus atacs malvats i de la campanya mediàtica orquestrada pels seus advocats i publicistes, tal com ha promès. No deixaré que s'enterri la veritat i no em quedaré en silenci", conclou l'escrit.

stats