Mèdia 22/02/2016

Eugeni Sallent deixa la direcció de TV3

Ara
1 min
Eugeni Sallent

BarcelonaEugeni Sallent ha anunciat aquest dilluns al matí, a través de Twitter, que abandona la direcció de TV3 després de gairebé quatre anys al càrrec.

En les negociacions per definir la nova cúpula de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), CDC –que dins de JxSí havia negociat proposar el nom del director de TV3– havien refermat la continuïtat de Sallent al capdavant de la televisió pública, si ell així ho desitjava. Però no ha estat el cas. El nom del seu substitut, que encara no ha transcendit, serà proposat per Convergència properament, mentre que ERC es reserva elevar el nom del cap d'Informatius.

Sallent va arribar a TV3 l'abril del 2012 procedent de RAC1, una emissora que havia dirigit des dels seus inicis, l'any 2000.

El directiu ha enviat un missatge als treballadors de Televisió de Catalunya qualificant l'etapa que tanca d'"apassionant, intensa i molt enriquidora", i assegura que marxa "amb la tranquil·litat d’haver complert amb l’encàrrec que se’m va encomanar i d’haver assumit la meva responsabilitat amb honestedat, compromís i màxim rigor". Sallent, però, admet que "han estat anys de dificultats de tota mena, amb una crisi econòmica molt severa i una situació política molt convulsa, però, tot i això, hem estat capaços, entre tots, de mantenir el lideratge fins a dia d’avui sense perdre el verdader sentit de servei públic que converteix TV3 en la referència de la majoria dels catalans".

stats