Mèdia 09/07/2015

'Joc de trons' també rodarà a Canet de Mar

El castell de Santa Florentina del municipi del Maresme acollirà part de les gravacions de la nova temporada

Ara
2 min
Juego de tronos

BarcelonaGirona no serà l'única localitat catalana on es rodaran escenes de la sisena temporada de 'Joc de trons'. La cadena nord-americana HBO ha anunciat aquest dijous que també té previst gravar algunes escenes a Canet de Mar, concretament al castell de Santa Florentina, una fortificació del segle XI que va ser restaurada per Domènech i Montaner, nebot de l'aleshores propietari.

L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, ha dit en declaracions a 'El món a RAC1' que "és un esdeveniment positiu per al poble". Arbell ha explicat que els localitzadors els van notificar la decisió de rodar a Canet fa dues setmanes i que encara no saben a quins llocs exactes es gravarà la ficció. Pel que fa al càsting, l'alcaldessa ha apuntat: "Vam intentar parlar-ne però ho tenien tot molt tancat. Vaig entendre que a Girona ja van agafar tots els que necessitaven. Però ja ho veurem més endavant quan sapiguem què necessiten, què demanen i què podem demanar".

A més de Canet, l'HBO ha anunciat que entre les localitzacions de la nova temporada de la sèrie hi haurà altres punts de l'estat espanyol, com el Parc Natural de les Bárdenas Reales, a Navarra; el castell de Zafra, a Guadalajara, i l'Alcassaba d'Almeria. A més, tal com ja havia anunciat anteriorment la cadena, també està previst que es gravin algunes seqüències a Peníscola, al Baix Maestrat.

Els rodatges de 'Joc de trons' a l'Estat començaran a Girona, on l'equip de la sèrie treballarà del 3 al 18 de setembre. Posteriorment es traslladarà a Navarra –del 20 al 25–, i entre l'1 i el 9 d'octubre tindran lloc les gravacions a Peníscola, just abans de les d'Almeria, que es faran del 10 al 23 del mateix mes. Per ara, no s'ha confirmat quan es gravarà a la resta de localitzacions.

Els capítols que surtin d'aquests rodatges, que formaran part de la sisena temporada de la ficció, s'estrenaran la primavera de l'any que ve. A Espanya es podran veure a través de la nova plataforma Movistar+, que ha heretat els drets de Canal+.

stats