Mèdia 27/06/2014

Dos interactius de l'Ara.cat, premiats als Laus de disseny

Els especials multimèdia 'Tres anys de periodisme' i 'Consulta, atur, espionatge', guardonats amb dos Laus de Bronze

Ara
2 min

BarcelonaDos interactius de l'Ara.cat, els especials 'Tres anys de periodisme' i el resum de l'any 2013 'Consulta, atur, espionatge', han estat guardonats amb dos Laus de Bronze en els prestigiosos premis de disseny gràfic i comunicació visual que concedeix cada any el FAD. Els treballs formaven part de la categoria web i mitjans digitals dels guardons que es van lliurar aquest dijous a la nit a Barcelona, i han estat desenvolupats per l'equip d'interactius de l'Ara.cat, amb disseny de Ricard Marfà, programació d'Idoia Longan i el treball periodístic d'Isaac Salvatierra i Francina Bosch.

Captura 3 anys

'Tres anys de periodisme', estrenat l'octubre del 2013, repassa els tres anys d'història de l'ARA a través de les notícies més rellevants que ha explicat el diari. És el primer multimèdia periodístic amb desplaçament de paral·laxi de l'Estat.

Captura interactiu 2013

'Consulta, atur, espionatge' repassa els fets i els personatges més rellevants del 2013 amb una presentació visual i innovadora.

Altres interactius destacats dels últims mesos de l'equip d'interactius de l'Ara.cat han estat 'El joc dels Oscars', 'Melilla: la porta del darrere d'Europa', 'L'Europa de les tres crisis' o 'La galàxia Sant Jordi'. L'últim es va estrenar fa només uns dies, 'Història (i històries) dels Mundials de futbol', amb motiu del Mundial del Brasil.

stats