Mèdia 11/09/2011

Mònica Terribas: "Si la privada fa debilitar la pública el país fa mal negoci"

El director de l''ARA', Carles Capdevila, entrevista la directora de TV3. Assegura que Televisió de Catalunya afronta els reptes de la renovació dels mitjans i de la crisi amb "l'objectiu de donar el màxim rendiment" als recursos públics

Redacció
1 min
Mònica terribAs: "Si la privada fa debilitar la pública el país fa mal negoci"

Sant Joan Despí"El nostre objectiu és donar el màxim rendiment als 40€ que els ciutadans de Catalunya inverteixen a l'any en la televisió i la ràdio públiques, que són molts menys que fa un any i mig, perquè n'eren 50. I fer-ho inequívocament amb servei públic de qualitat". La directora de TV3, Mònica Terribas, es mostra determinada a defensar un model de televisió en una entrevista del director de l'ARAARA, Carles Capdevila.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sobre l'impuls de 8TV, que s'ha endut Josep Cuní, assegura que espera que hi hagi espai per a una televisió privada en català perquè vol "viure en un país normal". Tanmateix, adverteix: "Si el creixement d'una televisió privada en català es fa pressionant perquè la pública tingui menys recursos, crec que com a país estarem fent molt mal negoci. No crec que la competència d'una televisió privada en català sigui TV3; són les televisions privades en castellà".

Podeu llegir l'entrevista a l'ARA PREMIUM.

stats