Mèdia 29/07/2016

La productora de 'Cuéntame' accepta l'oferta de TVE i començarà a rodar al setembre

Els nous capítols se situaran a l'any 1985

Albert Castellví
2 min
Ana Duato i Imanol Arias són els dos principals protagonistes de la sèrie de  La 1 Cuéntame cómo pasó, que aquesta nit arriba als 300 capítols.

BarcelonaEl culebró de 'Cuéntame' s'ha acabat. La sèrie continuarà i ho farà, tal com s'esperava, a La 1, després que la productora de la ficció, Grupo Ganga, ha acceptat la contraoferta de Radiotelevisió Espanyola i hagi declinat anar-se'n a Atresmedia, que li havia obert les portes d'Antena 3 davant la paràlisi de les negociacions sobre la renovació de la sèrie a la cadena pública.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TVE va confirmar dijous que al setembre es començaran a rodar els nous capítols de 'Cuéntame cómo pasó', que se situaran a l'any 1985 i que recolliran fets com la signatura del tractat d'adhesió d'Espanya a la comunitat Europa, la visita de Ronald Reagan o la primera vaga general contra el govern del PSOE, que provocarà un dur enfrontament familiar a casa dels Alcántara.

La cadena avança que la mateixa història de TVE també hi tindrà presència, a través de programes com 'Si lo sé no vengo', de Jordi Hurtado, o l'auge de les telenovel·les. Entre els nous personatges, destaca l'arribada de la Carlota, la directora d'un nou centre de planificació familiar que s'obrirà al barri de Sagrillas. Per ara no s'ha anunciat qui la interpretarà.

Joaquim Oristrell i Ignacio del Moral continuen com a màxims responsables del guió de la sèrie, que en aquesta ocasió rodarà algunes escenes fora del territori estatal.

'Cuéntame' s'ha garantit, com a mínim, dues temporades més, la 18a i la 19a, ja que TVE es va veure obligada a oferir aquestes condicions per poder contrarestar la proposta que Atresmedia havia fet a la productora. El cost total d'aquests 38 episodis serà de 24,5 milions d'euros. La televisió pública va decidir finalment, la setmana passada, intentar conservar la sèrie malgrat que els seus dos principals protagonistes, Imanol Arias i Ana Duato, i el productor, Miguel Ángel Bernardeau, estan imputats per un presumpte delicte d'evasió fiscal.

stats