Mèdia 19/01/2015

Ramón García s'instal·la avui a les tardes de La 1 amb el concurs 'El legado'

Sis concursants competiran per un premi de fins a 180.000 euros

Ara
2 min
Ramón García presentarà 'El legado' / TVE

BarcelonaDesprés d'haver estat un dels protagonistes de la programació nadalenca de Televisió Espanyola, Ramón García torna aquest dilluns a la graella de La 1 de forma estable. A partir d'aquesta setmana, el presentador basc conduirà cada tarda, de dilluns a divendres, a les 19.00, el concurs 'El legado', un format que ja s'ha emès amb èxit a Itàlia, França, Turquia i Mèxic i en què sis concursants s'enfrontaran per guanyar un premi de fins a 180.000 euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El concurs s'estructura en sis fases, cadascuna amb un format diferent però totes basades en preguntes i respostes sobre temes de cultura general. Al final de cada prova, un dels concursants és eliminat, i els diners que hauria acumulat fins llavors es converteixen en el seu "llegat" –d'aquí, el títol del programa– per al rival que l'hagi derrotat. A la prova final, l'únic concursant que hi arribi intentarà endur-se tots els diners acumulats aquell dia per tots els participants.

L'estrena d''El legado' acabarà de configurar la nova graella de les tardes de TVE i reduirà el magazín 'España directo' a només 45 minuts, mitja hora menys del que durava fins ara. El nou format s'enfrontarà directament al concurs d'Antena 3 '¡Ahora caigo!', però esquivarà 'Pasapalabra', que comença a les 20.00 i que cada vespre atorga a Telecinco el domini d'aquesta franja. Tampoc no es veurà les cares amb el concurs de TV3 'El gran dictat'.

Ramón García ja va presentar, fa dos anys, el concurs '¿Conoces España?' a les tardes de La 1, però l'experiència no va ser gens positiva: menys d'un mes després de l'estrena l'espai va ser cancel·lat per mals resultats.

stats