Mèdia 22/07/2016

Sara Carbonero, relegada a Divinity tres dies després de l'estrena

El nou programa 'Quiero ser', que va arrencar dimarts, no ha funcionat a Telecinco

Ara
1 min
Sara Carbonero presenta 'Quiero ser'

BarcelonaSara Carbonero només ha aguantat tres dies a l''access prime time' de Telecinco: a partir de dilluns, el seu nou programa, 'Quiero ser', s'emetrà a Divinity, el canal de Mediaset orientat el públic femení, després de no haver obtingut el rendiment que s'esperava a la cadena principal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El format, estrenat dimarts, va tenir el primer dia 1.394.000 espectadors i un 9,9% de quota de pantalla al conjunt d'Espanya, unes xifres que van caure fins a 1.087.000 persones i el 7,8% dimecres i que dijous es van situar en 1.060.000 seguidors i un 8,2%. La direcció del grup ha considerat que aquests resultats no eren suficients per mantenir l'espai a Telecinco, i ja ha anunciat que a partir de la setmana que ve s'emetrà a Divinity. En aquest canal, el programa s'avançarà una hora –començarà a les 21.00– i comptarà a més amb una gala setmanal els diumenges.

'Quiero ser' és un concurs de talents que vol descobrir els millors bloguers especialitzats en moda, i és el primer projecte televisiu de Carbonero fora de l'àmbit dels esports.

stats