Sèries
Mèdia Sèries 05/12/2022

Theo James va portar un penis fals "gegantí" a 'The White Lotus'

La pròtesi feia 23 centímetres i va agafar per sorpresa l'actor

2 min
Theo James a 'The White Lotus'

BarcelonaThe White Lotus s'està convertint en una de les sèries estrella de HBO Max des que se'n va estrenar la segona temporada a finals d'octubre. Amb l'últim capítol pendent d'arribar –aquest dilluns s'ha estrenat el penúltim–, un dels actors de la ficció, Theo James, ha aclarit com es va rodar una de les escenes més comentades de la sèrie. James interpreta el Cameron, que està de vacances a Sicília amb la seva esposa (Meghann Fahy) i una parella d'amics més formada per l'Ethan (Will Sharpe) i la Harper (Aubrey Plaza). El Cameron no té banyador i l'Aubrey n'hi deixa un del seu marit. Ell es canvia de roba davant d'ella, a l'habitació de l'hotel, i queda completament nu en una escena carregada de tensió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"La veritat és que vam tenir una conversa amb el director i els productors i em van dir que volien utilitzar una pròtesi per a aquesta escena. Jo només vaig demanar que no fos una distracció, perquè l'important en aquella escena és la dinàmica de poder que es crea i la incògnita de si el Cameron ho fa accidentalment o volgudament", explica James al programa The tonight show with Jimmy Fallon. L'actor relata que va quedar molt sorprès quan va arribar al rodatge. "La pròtesi era gegantina, feia 23 centímetres de llargada. Semblava que li haguessin robat a un ase", diu James, que afegeix que aquella escena és clau per entendre un altre moment important de The White Lotus, a l'episodi número 5.

El mes passat James ja va explicar que van canviar l'escena del banyador respecte a com estava pensada inicialment. D'entrada el guió preveia un nu frontal complet del Cameron mentre es posava el banyador davant de la Harper. "La vam rodar així i era molt agressiva, massa. Vam optar per una alternativa més subtil, més en la línia de la sèrie i del Mike [White, el director]", va assenyalar James a Entertainment Weekly. L'escena mostra la Harper al lavabo de l'habitació de l'hotel i, pel mirall, veu com el Cameron es despulla darrere seu.

stats