Mèdia 13/06/2016

El Super3 s'acomiada de la Lila i rep dos personatges nous

La Nenúfar i la Matoll són dues germanes elfes de 8 anys amb caràcters molt diferents

Ara
2 min

BarcelonaEl canal Super3 va viure diumenge un dia molt especial i emotiu. La Lila, un dels membres de la família protagonista del canal, es va acomiadar dels súpers i dels seus companys per anar-se'n a viure amb el Desmond, el seu nòvio, a un castell. Abans de marxar, però, va fer un regal al seu pare, el Pau, que estava molt afectat per la seva decisió: va convertir dues plantes de l'hivernacle, un nenúfar i un matoll, en dues elfes amb aparença de nenes de 8 anys, que a partir d'ara es convertiran en dos nous personatges del Super3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i ser germanes, la Nenúfar i la Matoll no s'assemblen gaire, especialment pel que fa al caràcter. Segons TV3, la Nenúfar és "somiadora i delicada", i es presenta amb aquestes paraules: "Quina meravella! M’encanta formar part de la família del Super3! Has vist quines orelles més mones que tinc? Sóc una elfa i tinc poders màgics! Encara no els controlo gaire, però ja n’aprendré, i quan ho aconsegueixi, ompliré tots els prats de floretes i més floretes!!!".

La Matoll, en canvi, és decidida i valenta. "Sóc una elfa com la meva germana Nenúfar, però jo no sóc ni bleda ni cursi ni res de tot això. Ni tampoc vull omplir els prats de floretes amb els meus superpoders. Quina cursilada! Jo vull punxes i més punxes!!!", assegura.

Els dos nous personatges viuran a l’hivernacle de la família del Super3, on conviuran amb animals i plantes salvatges i posaran a prova els seus poders. Segons la cadena, "la seva presència provocarà noves situacions a la casa de la família del Super3, amb uns pares, el Pau i l’Àlex, sorpresos per l’arribada d’aquestes dues noves filles elfes que els generaran més problemes i situacions còmiques que no es pensen".

La Lila, per la seva banda, deixarà d'aparèixer al canal Super3 després de gairebé una dècada: el seu debut va ser el setembre del 2006, quan el club va renovar la seva imatge i en va canviar tots els personatges.

stats