GUERRILLA URBANA
Opinió 30/11/2018

King Kong Lady, cuina tropical amb productes d’aquí

Receptes d’Àsia, Àfrica i Sud-amèrica cuinades amb productes del Mediterrani. Aquesta és la nova proposta dels bessons Colombo

2 min
King Kong Lady, Cuina tropical amb productes d’aquí

El lloc ja té força d’entrada. Pel que respira en general i, en concret, pel conjunt de coses que el conformen: l’interiorisme, la gent, la ubicació, l’energia, la carta. És un local amb carisma i personalitat. Aquella màgia que es té o no es té i que difícilment es pot impostar. Ve de la mà i l’ànima dels seus creadors: els bessons Colombo, que han reconvertit l’antic Elephant Crocodile Monkey d’Estanis Carenzo en l’actual i acabat d’inaugurar King Kong Lady.

El nom té el seu origen en un encreuament psicodèlic d’idees: una història personal d’un amic -sommelier del Noma- i un personatge d’una pel·li de Celentano. D’aquest accident feliç va néixer King Kong Lady, que curiosament sona totalment asiàtic, i la seva proposta gastronòmica iguala la imprevisibilitat del naixement del nom. Imagineu-vos una sopa tom yum tailandesa amb gambes de Palamós, o unes mandonguilles amb salsa de miso, o unes figues a la brasa amb saté. Doncs bé, aquest és el punt de partida de la fórmula gastronòmica del local: el primer restaurant de Barcelona que proposa cuina tradicional d’Àsia, Sud-amèrica i Àfrica però tot preparat i cuinat amb els millors productes mediterranis, portats del mercat cada dia.

Dumplings, curris, ostres, bolets, moniatos o crancs mutants. Aquests són els protagonistes d’una carta canviant que es va reinventant segons els productes de temporada. Situat a l’Hotel Casa Bonay i amb un cap enorme de King Kong presidint l’espai central, el local promet convertir-se en un dels llocs més canalles. Tal com ho són ja els altres cinc locals que els germans Colombo han parit a la capital.

Gran Via de les Corts Catalanes, 700 (Barcelona)

stats