POLÍTICA
Política 02/02/2011

Més de 4000 correus per reclamar a 'Time' que reconegui els Països Catalans

Un blocaire català de Califòrnia mobilitza la xarxa per respondre a la revista americana després que no inclogués Catalunya entre els 10 països amb possibilitats d'esdevenir Estat

Núria Martínez Ribot
1 min

BarcelonaL'independentisme català ha tornat a demostrar la seva vitalitat a la xarxa. En una setmana, fins a 4.000 persones han respost a la crida que va fer amb l'article Email a la revista TIME: Els Països Catalans volem ser Independents que va publicar al seu blog Alexis Vizcaino, català resident a Califòrnia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'e-mail enviat massivament a la revista Time pretén reivindicar el reconeixement dels Països Catalans com una de les 10 nacions amb més possibilitats d'aconseguir la independència. L'escrit reclama la internacionalització de la causa catalana i el futur de Catalunya com a nació independent.

És la resposta a l'article que la revista americana va publicar el gener arran del referèndum del Sudan del sud, en què feia un llistat dels 10 futuribles Estats, entre els quals no hi incloïa Catalunya i sí que reconeixia moviments nacionals com els del País Basc o d'altres menys coneguts com els de Vermont i Cascàdia, a l'Amèrica del Nord.

En un comunicat, Vizcaino ha mostrat la seva sorpresa pel ressò de la campanya que ha promogut des del seu blog i ha destacat que una de les novetats és que ha estat creada des de fora dels Països Catalans, la qual cosa la fa força única.

stats