Política 29/05/2013

Guerra: "Estar a favor d'una consulta per dir que 'no' és propi de Woody Allen"

Segons l'exvicepresident espanyol, el partit que lidera Pere Navarro està protagonitzant una "pèrdua de coherència" i li ha recordat que la "coherència és més important que el vot"

Ara
1 min

BarcelonaL'exvicepresident del govern espanyol Alfonso Guerra torna a la càrrega contra el PSC. "Diuen que estan a favor d'una consulta per dir que no. Això és propi de Woody Allen", ha etzibat el dirigent del PSOE en declaracions a 'Els Matins de TV3'. Segons Guerra, el partit que lidera Pere Navarro està protagonitzant una "pèrdua de coherència", i li ha recordat que la "coherència és més important que el vot".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Jo, el que vull és que, quan hi hagi eleccions a Catalunya, hi hagi clarament una oferta socialista, que no estigui barrejada amb el nacionalisme orgànic que munten el senyor Mas i els seus", ha insistit l'exvicepresident espanyol, que considera que la Generalitat ha organitzat un moviment sobiranista que "no ha sorgit de la base dels ciutadans, sinó del poder".

Guerra també ha respost les paraules de Navarro, que l'ha acusat, juntament amb José Bono, d'alimentar el separatisme a Catalunya. "Resulta que jo sóc l'artífex de l'independentisme? Que parli amb Artur Mas, que parla de separar-se. Que [Pere Navarro] rectifiqui la mira del seu teleobjectiu", ha assegurat.

Segons Guerra, el procés sobiranista s'acabarà reconduint "cap a una realitat possible" però acabarà "costant el cap a qui està a dalt".

stats