Política 11/09/2014

Sánchez-Camacho assegura que "Mas volia ser un màrtir, però serà un fracassat"

El PP reuneix menys de 200 persones en un acte a Nou Barris, on reitera l'aposta per una aliança de les forces antisobiranistes

Roger Tugas
1 min
El PP reuneix menys de 200 persones en un acte a Nou Barris per la Diada / Roger Tugas

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dijous que "Mas volia ser un màrtir, però serà un fracassat, pels que no volíem la independència i pels que la volien". "Mas no pot dur la ciutadania a l'abisme, no ho permetrem", ha insistit en un acte a Nou Barris en motiu de la Diada on els populars han congregat menys de 200 persones per reivindicar que "els catalans som gent legal".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, Sánchez-Camacho ha insistit en fer una crida a "totes les forces que donen suport a la Constitució" perquè s'aliïn, ja que "Catalunya es mereix en el futur una coalició no independentista". "No estem condemnats a aguantar el projecte nacionalista!", ha asseverat, i ha situat el repte en "la recuperació de la convivència després del 9-N, quan no hi haurà cap referèndum il·legal".

Així mateix, la dirigent popular encara ha insistit que "els catalans no ens mereixem el rebuig social generat pel procés" i ha criticat el discurs televisat d'Artur Mas, a qui ha acusat de manipular la història pel seu "anacrònic deliri separatista".

stats