Política 11/03/2013

Rajoy: "Estem en un moment en què són necessàries conductes exemplars"

El president espanyol no cita Bárcenas, però ho diu en un acte amb Cospedal, molt debilitada per l'escàndol de l'extresorer

Joan Faus
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, aquest dilluns a un esmorzar de Nuevo Economía Fórum / EFE

Madrid"Estem en un moment en què són necessàries conductes exemplars", ha assegurat aquest dilluns el president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, en una conferència en què ha presentat la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La frase no és casual, ja que arriba en plena tempesta política en el si del PP per la gestió que ha fet Cospedal de la crisi de l'escàndol de l'extresorer del PP Luis Bárcenas. A banda de Rajoy, han acudit a la conferència la vicepresidenta del govern espanyol i quatre ministres més, així com el president del Congrés i la plana major del PP. L'executiu i el PP busquen així donar un suport total a Cospedal.

El president espanyol ha lloat la tasca de la número dos del PP i presidenta de Castella-la Manxa, així com la seva trajectòria personal i professional. "En un moment en què tant es necessita l'honestedat, cal destacar que ningú ens regala res i que l'èxit polític és fruit de l'esforç", ha afirmat.

stats