Política 17/05/2015

Collboni es mostra "convençut de la victòria" el 24-M i creu que si guanyen Trias o Colau hi perdrà Barcelona

El candidat socialista apunta que les enquestes indiquen que està "tot obert" i que ara són els indecisos qui "manen" a la ciutat

Acn
1 min
El candidat del PSC, Jaume Collboni, en un míting al barri de la Marina de la Zona Franca / ACN

BarcelonaEl candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, s'ha mostrat "convençut de la victòria", aquest diumenge, i ha advertit que si Xavier Trias o Ada Colau guanyen les eleccions del 24-M qui en surt perdent és Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcaldable dels socialistes ho ha dit en un acte a la Zona Franca, coincidint amb l'enquesta que publica 'El País' i que els fa caure dels 11 als 3 regidors. Considera que les enquestes indiquen que "està tot obert" i que són els indecisos qui "manen" ara a la ciutat de Barcelona. Collboni ha definit Trias al capdavant de la "Barcelona 'pija'" i Colau "amb vocació de trinxera".

D'altra banda, en un dinar a Les Planes de Sarrià ha dit que el PSC "donarà la sorpresa" a les urnes perquè els indecisos optaran pel PSC en votar "amb el cap i amb el cor". El candidat socialista creu que es decantaran per ells perquè són qui "millor entén" una ciutat que té "sentit en si mateixa" i perquè saben que "convé" per crear ocupació i sortir de la crisi. El candidat socialista ha assegurat també que les altres formacions no "s'esperaven" el PSC i que pretenien que la campanya fos "un pim, pam, pum". "Barcelona és molt més que dues visions reduïdes i reduccionistes de la ciutat", ha conclòs.

stats