Política 05/05/2017

El PP comença a sortir al carrer aquest cap de setmana per "plantar cara al separatisme"

Ho farà durant tot el mes de maig a través de 96 actes repartits per tot el territori. Diumenge el vice secretari general dels populars, Javier Maroto, serà a la presentació de la campanya

Mireia Esteve
2 min
El president del PP català, Xavier García Albiol, presentant la imatge de la campanya

Barcelona‘La Catalunya valenta’ és el lema de la campanya que el PP engega aquest cap de setmana per "plantar cara al separatisme". Tot i que continuen negant que sigui una campanya pel no al referèndum, els populars portaran al carrer les raons econòmiques, legals i també identitàries -que asseguren que no hi havien incidit fins ara- per defensar una Catalunya dins d'Espanya just el mes que també s’inicia la campanya unitària pel sí al referèndum. I ho faran a través de 96 actes repartits per tot el territori català, on també es repartiran 650.000 fullets.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquests fullets hi ha representada la imatge que farà servir el PP per demostrar que Catalunya ha de continuar formant part de l’estat espanyol. Es tracta d’un noi amb la senyera dibuixada a la cara i d'una noia amb una bandera espanyola pintada fent-se un petó. "És una campanya del sí, de seguir creixent junts". Albiol també ha volgut ironitzar amb la imatge afirmant que també es tracta "d’estimar-se amb sensualitat".

El líder del PP català ha tret pit de sortir al carrer, "no resignar-se" i defensar la "concòrdia" i ha enviat un dard a Ciutadans assegurant que des de la "moqueta del Parlament és molt fàcil representar els catalans no independentistes". I en aquest sentit, ha explicat que la imatge que hi ha a l’interior dels fullets que repartiran, on apareix el dia que es va aprovar la resolució del 9-N al Parlament en què els diputats del PP van exhibir banderes espanyoles i catalanes, és "prou expressiva" sobre qui "defensa" els catalans que no són independentistes.

Aquest dissabte, els populars ja seran a poblacions com Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Lleida o Figueres. I diumenge el vicesecretari del PP estatal, Javier Maroto, serà l’encarregat de fer la presentació oficial de l’acte a Badalona, conjuntament amb Albiol.

stats