Política 26/06/2015

Pedro Sánchez presenta el 'govern a l'ombra' que prepararà el programa per a les espanyoles

Efe
1 min
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, durant la compareixença a la seu del partit. EFE

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, presenta aquest divendres l'equip d'experts de dins i fora del partit que treballaran en l'elaboració de propostes de govern per a Espanya amb vista a les pròximes eleccions generals. L'acte, que té lloc (11.00 hores) al Museu del Vestit de Madrid, va reunir Sánchez amb la desena d'assessors que van a col·laborar en definir propostes en diversos àmbits.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre els membres del grup, hi ha els exministres Jordi Sevilla i Ángel Gabilondo, que es van a ocupar dels assumptes d'economia i innovació i d'educació i cultura, respectivament, i l'exconseller del govern Basc Rafael Bengoa, que se centrarà en Sanitat.

També forma part de l'equip l'analista Àngel Ubide, que s'encarregarà de política exterior i diplomàcia econòmica; l'exsecretària d'Estat de Canvi Climàtic Teresa Ribera (canvi climàtic), i les catedràtiques Victòria Camps (ètica) i Silvina Bacigalupo (transparència i ètica empresarial).

La missió que tenen encomanades aquests experts és la de completar el programa electoral que el PSOE està preparant des de fa mesos a càrrec dels diferents responsables d'àrea.

stats